hétfő

Hey guys!

Soo evriibádi iz hííír? :D O.K.

Mint mindenki tudja megkezdődött szépen az iskola. Kezdhetném azzal a sablonos szöveggel, hogy ez mennyire totál rossz vagy épp az ellenkezője, de nem teszem, mindenki szépen az okos fejecskéjével el tudja dönteni, hogy neki melyik alternatíva a szimpibb. Na nekem a kettő keveréke.
Lényeg a lényeg, hogy fogggaaaalmaaaaam sincs mikor jön a következő friss (Lejjebb lehet olvasni az indokokat, már akit érdekel. Nem akarok untatni senkit.), mivel én vagyok a soros és nem akarom NS. nyakába sózni ezt is. Ő ugyanis naponta fél órát lehet majd gépnél, ami nem csak a fejezetírásra, de úgy cakli-pakli mindenre borzalmasan kevés.

Tehát....
Először is. Eddig nem írtam meg a következő fejezetet, mert készültem a vizsgámra. Ami jelentem... *dobpergés* 5-ös, azaz ötös lett. :D Ezzel azonban még koránt sincs vége. Októberben megyek érettségizni és ez abszolút nem könnyít a helyzetemen.
Két emelt szintű felkészítőt vállalok el, mivel idén végzős vagyok. (igen, ilyen vén szamár)
És pontosan ezért nekem idén még szalagavatóm is lesz. Két táncban fogok közreműködni. Az egyik a nyitótánc, ami az évfolyamkeringő, a másik pedig az osztálytánc, ami még eldöntve sincs, hogy mi lesz.
Innentől kezdve nem hogy az írásra alig marad időm, még az elsős kisöcsémet is úgy kell majd benyomorítanom a sok tennivalóm közé.

És hogy legyen már valami pozitívuma is a dolognak: ezek ellenére nem hagyok fel az írással, titeket sem hagylak itt, NS-t sem hagyom cserben, csupán még lassabban fognak jönni a frissek.

A megértéseteket köszönöm. Imádlak titeket! :) <3

xoxo: Shyla

P.S.: Addig is ajánlott olvasmány NS. - London, baby. :D Mindenkinek ajánlom. Azoknak is, akik esetleg nem szeretik a 1D-t. Én sem szerettem, viszont NS megszerettette velem, amiért agyon tudnám csapni. Nem ám csajszi, tudod, hogy szeretlek! :)

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Várható még fejezet? Mi lett a Naomi Stanley's storyval? Előre is köszi a választ!

    VálaszTörlés
  2. Szia,estleg ezen a nyáron nem tudod folytatni?

    VálaszTörlés